Schrijf je in voor de nieuwsbrief! Klik hier voor certificaten WerftZon
  • E-mailadres
 
 
 

Projecten

Burgerwindpark op De Spinder

ECLoZ realiseert samen met 10 andere energiecoöperaties vier windmolens op het terrein van De Spinder, in het noorden van Tilburg. Dit park gaat voldoende elektriciteit produceren om 7.500 huishoudens van groene stroom te voorzien. Wij zorgen daarmee in onze eigen buurt voor de productie van onze eigen elektriciteit. En we zijn op zoek naar investeerders. En dat kun jij zijn!

Waarom investeren in een windpark?
We verbruiken met zijn allen steeds meer energie. Het grootste deel van deze energie is niet duurzaam opgewekt. Om dat te veranderen moeten we in Nederland energieneutraal worden. Dat betekent evenveel duurzame energie produceren als je gebruikt. De nieuwe windmolens dragen daar een flink deel aan bij.

Wat kost het en hoe doe je mee?
Je kunt participeren in Coöperatieve Vereniging Burgerwindpark De Spinder U.A.. Een Spinderdeel kost € 250,-. De eerste verkoopperiode is inmiddels afgelopen. Al 75% van de Spinderdelen is verkocht. De tweede verkoopperiode loopt van 1 september tot en met 30 september. Met de aankoop van een Spinderdeel maak jij duurzame energie van windmolens mede mogelijk en profiteer je van de opbrengst. Doe dus mee! Zet de stap en investeer in een betere luchtkwaliteit voor onszelf en voor onze (klein)kinderen. Kijk voor meer info op www.spinderwind.nl.

Update 1 oktober: alle Spinderdelen zijn verkocht.

 

Interesse?


Neem dan contact
met ons op

  • Naam
  • E-mail
  • Bericht