Schrijf je in voor de nieuwsbrief! Klik hier voor certificaten WerftZon
 
 
 

Energieopwekking

Zonnepanelen op eigen dak

Veel mensen willen graag zelf elektriciteit opwekken met zonnepanelen op hun eigen dak, maar zien soms door de bomen het bos niet meer. Is mijn dak geschikt? Er zijn veel verschillende zonnepanelen en omvormers en welke zijn de beste? En hoe zit het met de garantie en het gebruiksgemak? Wordt het allemaal netjes aangelegd? Vragen die leiden tot onzekerheid en zorg.

Zonnescan Brabant

Allereerst is van belang te weten of uw dak geschikt is. Op www.zonnescanbrabant.nl kan iedereen voor ieder gebouw in Brabant inzicht krijgen in de kansen voor zonnepanelen. Het werkt heel eenvoudig. Vul uw adres of postcode huisnummer in en voilà. Met een paar klikken is er inzicht in de geschiktheid van het dak en een schatting van de opbrengst en de investeringskosten. 

Zonnepanelenacties van ECLoZ | om

Om voordelen te krijgen voor leden van ECLoZ zijn we in 2015 voor een zonnepanelenactie samenwerking aangegaan met een tweetal  zonnepanelen installateurs. De twee installateurs zijn Gruun en Hoppenbrouwers, beiden uit Udenhout. Samen met hen is voor ECLoZ | om-deelnemers een aanbod panelen opgesteld met als doel samen te werken aan eigen – duurzame – elektriciteitopwekking, het ontzorgen van ECLoZ-deelnemers en een prima product aanbieden met een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Voor de duur van de zonnepanelenactie zijn er tientallen installaties verkocht via ECLoZ. Ook bij de besparingsactie in Molenwijck-Noord in het voorjaar van 2019 was er een zonnenpanelenactie waarvan veel gebruik is gemaakt. Momenteel loopt er geen zonnepanelenactie. Voor advies kunt u altijd contact met ons opnemen via [email protected].

Heeft u vragen over recycling van zonnepanelen, neem dan eens een kijkje op deze pagina.

   

  Interesse?


  Neem dan contact
  met ons op

  • Naam

  • E-mail

  • Adres en tel.nr.

  • Bericht