Schrijf je in voor de nieuwsbrief! Klik hier voor certificaten WerftZon
 
 
 

Energieopwekking

BurgerZonnepark Loon op Zand

Op deze pagina vindt u alle documenten over financiële deelname. Er is geen mogelijkheid meer om in te schrijven.

Het project gaat door! Update vindt u op deze pagina.

Ruim 25 jaar geleden raakten de Vloeivelden buiten gebruik, de grond was vervuild en nergens voor geschikt. Hoe geven we deze een nuttige functie voor onze samenleving? ECLoZ stelde zich die vraag en nu ligt er een plan voor een zonnepark en wandelpaden. Schone duurzame energie en wandelpaden rond het park met een ingang aan de Heideweg en aangesloten op de bospaden.

De vergunningaanvraag is ingediend bij de gemeente Loon op Zand. De planning is dat de bouw van het zonnepark eind 2022 kan beginnen en dat vanaf zomer 2023 duurzame zonnestroom wordt opgewekt.

Lees meer

Belangstelling voor deelname?

Het is nu al mogelijk om belangstelling voor het financieel deelnemen bij dit project aan te geven, laat het weten via het Interesse formulier op deze pagina, onder vermelding van uw naam en woonplaats. Dit is uiteraard nu nog geheel vrijblijvend, maar het is voor ons als organisatie nu al belangrijk om een indicatie te hebben van de lokale bereidheid om te zijner tijd deel te nemen in de financiering. In de tussentijd gaan wij hard aan de slag om voor de bewoners van Loon op Zand een mooie aanbieding te maken. Meer duidelijkheid hierover wordt in het najaar van 2022 verwacht.

   

  Interesse?


  Neem dan contact
  met ons op

  • Naam

  • E-mail

  • Adres en tel.nr.

  • Bericht