Schrijf je in voor de nieuwsbrief! Klik hier voor certificaten WerftZon
 
 
 

Energieloket Loon op Zand

Gemeente Loon op Zand heeft zowel een digitaal als een fysiek Energieloket

Er kan veel (geld) bespaard worden door de juiste besparingsmaatregelen aan huis. Neem eens een kijkje op het digitale Energieloket Loon op Zand!

Weet je nou niet waar en hoe te beginnen, vraag dan een gesprek aan met een van de door ECLoZ opgeleide lokale energiecoaches.

Staand van links naar rechts: Dick Notenboom, Wim Eijken, Margreet Smeets. Zittend: Ton van der Velden, Alex van der Haring, Fred Greven (Foto: Jan Heijs)

Een (beeld-)gesprek kan aangevraagd worden via de website van het energieloket.

Nu ook fysiek Energieloket!

Met ingang van 9 april 2021 kunt u wekelijks op vrijdag tussen 14.00 uur tot 16.00 uur terecht bij het ECLoZ Energieloket in Het Klavier in Kaatsheuvel. U bent er gratis en zonder afspraak welkom met alle vragen over energie-opwekking en -besparing in en rond huis.


Het digitale energieloket werd gelanceerd met een energiecoachgesprek van coach Fred Greven met wethouder Gerard Bruijniks in diens woning op 18 juni 2020.

Klink op de afbeelding hieronder voor het interview van Langstraat FM met wethouder Bruijniks ter gelegenheid van de officiële openstelling van het Energieloket Loon op Zand.