Schrijf je in voor de nieuwsbrief! Klik hier voor certificaten WerftZon
 
 
 

Energieloket Loon op Zand

Gemeente Loon op Zand heeft zowel een digitaal als een fysiek Energieloket

Er kan veel (geld) bespaard worden door de juiste besparingsmaatregelen aan huis. Neem voor advies eens een kijkje op het digitale Energieloket Loon op Zand of download onze besparingsplacemat.

Fysiek Energieloket in Het Klavier en bij de bibliotheek in Loon op Zand

Sinds april 2021 kunt u wekelijks op vrijdag tussen 14.00 uur tot 16.00 uur terecht bij het ECLoZ Energieloket in Het Klavier in Kaatsheuvel. U bent er gratis en zonder afspraak welkom met alle vragen over energie-opwekking en -besparing in en rond huis. Ook kan men u adviseren over financieringsmogelijkheden.

Met ingang van 15 maart 2023 is er ook een energiecoach van ECLoZ aanwezig op het wekelijkse Dinsdagochtendplein in de bibliotheek in Loon op Zand. Geopend tussen 10.00 en 12.00 uur.

Weet u nou niet waar en hoe te beginnen, met besparingsmaatregelen vraag dan een gesprek aan met een van de door ECLoZ opgeleide lokale energiecoaches: Alex van der Haring, Fred Greven, Glenn Aoys, Jos de Nijs, Roger Lafebre, Rudy Pijfers, Ben den Teuling, Peter Brouwer, Jos Strijbos en Wim Eijken.

Een (beeld-)gesprek kan aangevraagd worden via de website van het energieloket of bij een bezoek aan het fysieke energieloket op vrijdagmiddag of dinsdagmorgen.

De kosten van een energiecoachgesprek aan huis bedragen voor niet-ECLoZ-leden € 25,=. Voor leden is dit een gratis service.


De energiecoaches van ECLoZ | om. Van links naar rechts: Roger Lafebre, Rudy Pijfers, Sacha van Gaal (niet meer actief als energiecoach), Wim Eijken, Jos de Nijs, Ben den Teuling. Op de voorgrond Glenn Aoys en Alex van der Haring. Op de foto ontbreken de coaches Fred Greven, Peter Brouwer en Jos Strijbos.

Het digitale energieloket werd gelanceerd met een energiecoachgesprek van coach Fred Greven met wethouder Gerard Bruijniks in diens woning op 18 juni 2020.

Klink op de afbeelding hieronder voor het interview van Langstraat FM met wethouder Bruijniks ter gelegenheid van de officiële openstelling van het Energieloket Loon op Zand.