Schrijf je in voor de nieuwsbrief! Klik hier voor certificaten WerftZon
 
 
 

Energieloket Loon op Zand

Gemeente Loon op Zand heeft zowel een digitaal als een fysiek Energieloket

Er kan veel (geld) bespaard worden door de juiste besparingsmaatregelen aan huis. Neem eens een kijkje op het digitale Energieloket Loon op Zand.

Weet je nou niet waar en hoe te beginnen, vraag dan een gesprek aan met een van de door ECLoZ opgeleide lokale energiecoaches: Alex van der Haring, Anton Verberne, Fred Greven, Glenn Aoys, Jos de Nijs, Roger Lafebre, Rudy Pijfers, Sacha van Gaal, Ben den Teuling, Peter Brouwer, Jos Strijbos en Wim Eijken.

Een (beeld-)gesprek kan aangevraagd worden via de website van het energieloket. De kosten van een energiecoachgesprek aan huis bedragen voor niet-ECLoZ-leden € 25,=. Voor leden is dit een gratis service.

Nu ook fysiek Energieloket!

Sinds april 2021 kunt u ook wekelijks op vrijdag tussen 14.00 uur tot 16.00 uur terecht bij het ECLoZ Energieloket in Het Klavier in Kaatsheuvel. U bent er gratis en zonder afspraak welkom met alle vragen over energie-opwekking en -besparing in en rond huis. Ook kan men u adviseren over financieringsmogelijkheden.

De energiecoaches van ECLoZ | om. Van links naar rechts: Roger Lafebre, Rudy Pijfers, Sacha van Gaal, Wim Eijken, Jos de Nijs, Ben den Teuling. Op de voorgrond Glenn Aoys en Alex van der Haring. Op de foto ontbreken de coaches Fred Greven, Peter Brouwer, Anton Verberne en Jos Strijbos.

Het digitale energieloket werd gelanceerd met een energiecoachgesprek van coach Fred Greven met wethouder Gerard Bruijniks in diens woning op 18 juni 2020.

Klink op de afbeelding hieronder voor het interview van Langstraat FM met wethouder Bruijniks ter gelegenheid van de officiële openstelling van het Energieloket Loon op Zand.